Er du interesseret i en efteruddannelse i master i didaktik?
Uddannelsen starter med et nyt hold i september 2024 - med ansøgningsfrist 1. marts 2024
- Vil du være med til at udvikle din institution?
- Undrer du dig over, hvordan man kan facilitere didaktisk udvikling med kollegaer?
- Er du interesseret i at arbejde med kulturelle forskelle på din institution?
- Er du interesseret i den nyeste forskning inden for didaktik og organisationsudvikling, hvor der er særligt fokus på problemstillinger og udviklingsarbejde i en grønlandsk kontekst?
- Er du interesseret i, hvad det vil sige at have forskningsbaserede perspektiver i det grønlandske uddannelsessystem?
- Er du interesseret i, hvordan du kan være med til at udvikle egen undervisning med udgangspunkt i nyere didaktiske strømninger?
- Er du interesseret i, hvordan du som medarbejder kan komme tæt på din ledelse som underviser?
- Og omvendt, hvordan du kan få din ledelse til at blive opmærksom på, hvad skolen og lærerne har brug for i forhold til undervisning?
- Og hvordan man i samarbejde kan udvælge løsningsmuligheder for at udvikle undervisningen?
Savner du en undervisning som er praksisnær og giver rig lejlighed for handleorienteret fordybelse i problemstillinger, der er forbundet med hverdagen på din uddannelsesinstitution?
Og synes du, at det kunne være spændende at dykke ned i videnskabens verden og få knyttet teoretiske og analytiske perspektiver i ens daglige virke som underviser, uddannelsesleder eller tilsvarende?
Hvis ja, så tilbyder Institut for Læring på Ilisimatusarfik masteruddannelsen i Didaktik, Kulturmøder & Forandringsprocesser.
Uddannelsen starter med et nyt hold i september 2024 - med ansøgningsfrist 1. marts 2024.
Uddannelsen er organiseret som et halvtidsstudie over to år, hvor der veksles mellem internatkurser og fjernundervisning - og det koster DKK 15.000,- pr. semester at deltage. Derfor skal du i god tid søge din ledelse om at kunne deltage.
Uddannelsen henvender sig primært til lærere og uddannelsesledere i folkeskolens ældste klasser, på gymnasier og på erhvervsskoler.
I spidsen for uddannelsen står lektor Steen Beck, og underviserne er erfarne forskere på Ilisimatusarfik og danske universiteter.
Når ansøgningstidspunktet nærmer sig, så meldes der ud, hvortil man skal søge.