Søg på Ilisimatusarfik

Årsfest

Årets fest, årsfesten, finder sted i slutningen af februar. Alle studerende er tilbage fra deres praktikker, kyst- og udlandspraktik for 2.S-ernes vedkommende, kurser , og studierejse for 3.S-erne. På dette tidspunkt er der ikke så lang tid til eksamensforberedelserne til forårseksamen.

Årsfesten er den eneste mulighed om året, hvor alle studerende med deres ægtefæller og samlevere, lærere med ægtefæller og andre medarbejdere har mulighed for at mødes i festlige omgivelser. Samtidig inviteres samarbejdspartnere og kontakter og Ilinniarfissuaq viser sig fra sin bedste side.

4.S-erne får ansvar for festen ved at være toastmastere. Alle årgange får pligter i forbindelse med festen, hvadenten det er sanghæfteproduktion, borddækning, pyntning osv.

Alle årgange underholder i løbet af festen og andre står i kø for at komme til at vise deres talenter. Der kan være individuelle sange, musikindslag eller andet, alt efter om der kan blive plads til det, da det er et spækket program mellem retterne. Selvfølgelig underholder koret også.

Senere åbnes ballet med Ilinniarfissuaqs forskellige orkestre og underholdere og slutter ved 1-2 tiden om natten.


Studievejledning

Brug for studievejledning? Kontakt os nemt og hurtigt

Læs mere

Book tid til studievejledning