Ansøgning & optagelse

Ansøgning & optagelse

Hvis du har spørgsmål til en af vores uddannelser, så er du mere end velkommen til at kontakte vores Studievejledning .. vi er her for dig.

Du kan naturligvis også bruge chatten nederst i højre hjørne.

Du kan læse om vores uddannelsers adgangskrav via uddannelsernes egne sider .. her kan du også downloade gældende studieordninger.

Normal papir-ansøgning kan ske via din lokale Majoriaq (tidligere Piareersarfik).

Det er også muligt at søge online med NemID via www.sullissivik.gl.

Inden d. 15. maj får alle svar på deres ansøgning.

Ansøgere, der i øjeblikket er i gang med 3. år på GUX, skal fremsende eksamensbevis lige så snart det er udleveret .. og senest d. 30. juni.

Vi anbefaler, at du læser studieordninger, bekendtgørelser og vejledninger godt igennem - så du får sat dig godt ind i tingene.

 

Ønsker du at søge om dispensation for optagelseskravene, så skal du også indsende en dispensationsansøgning (download skabelon på en dispensationsansøgning her).

Ønsker du at søge om optagelse på sygeplejerskeuddannelsen, så skal du også indsende en motiveret ansøgning (download skabelon på en motiveret ansøgning her).

Når du er blevet optaget på din uddannelse, kan du få tildelt uddannelsesstøtte.

Når du har fået tildelt uddannelsestøtte, så kan du via www.sullissivik.gl se dine klip, dine lønsedler og årsopgørelse.

Det er også her, du kan søge studielån.

Kollegium søges særskilt hos KAF - og for ansøgere fra Nuuk søges kollegium hos Majoriaq (tidligere Piareersarfik) i Nuuk.


Studievejledning

Brug for studievejledning? Kontakt os nemt og hurtigt

Læs mere

Book tid til studievejledning