Søg på Ilisimatusarfik

Greenland Policy Challenge

01.06.2020

I løbet af d. 18. - 19. maj deltog studerende fra Ilisimatusarfik og studerende fra Harvard Kennedy School i en to-dages workshop med titlen: 'The Greenland Policy Challenge: Bringing Together Future Arctic Leaders'.

På grund af den nuværende Covid-19 situation i verden, så foregik hele workshoppen online.

Under workshoppen deltog alle studerende i ekspert-forelæsninger, forskellige workshops og politiske briefinger - og sammen arbejdede de med mentorer om at løse fire forskellige grønlandske politiske udfordringer relateret til:

  • Klimaforandring;
  • Uddannelse & Kulturelbevarelse;
  • Udenrigsanliggender;
  • Økonomi & Handel.

Derefter fremlagde de studerende deres ideer om, hvordan de kunne udvikle Grønlands politiske strategier på disse fire områder til paneler af eksperter og regeringsrepræsentanter.

 

The Greenland Policy Challenge er opstået ud fra tanken om, at ved at samle unge fremtidige ledere til at udvikle innovative løsninger på udfordringer i Arktis både kan uddanne dem om denne hurtigt skiftende region og udstyre dem med færdigheder til at udvikle og bidrage med nye og bæredygtige løsninger.

The Greenland Policy Challenge er en del af Harvards første arktisk fokuserede kursus, Policy and Social Innovation in the Arctic. Det er udviklet i samarbejde med Naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur, Kirke & Udenrigsanliggender samt Ilisimatusarfik.Kommunikationskontor

Kom nemt i kontakt med vores kommunikationskontor

Læs mere

Arrangementer

Offentlige arrangementer på Ilisimatusarfik

Læs mere

Ilisimatusarfik i pressen

Se oversigt vedr. Ilisimatusarfiks omtale i presse og medier

Læs mere