Institut for Læring kursuskatalog

Institut for Læring kursuskatalog

Kurser fra Institut for Læring og Uddannelsesstyrelsen

Kurser for lærere og ledere i den grønlandske folkeskole

Hermed præsenterer Institut for Læring og Uddannelsesstyrelsen i fællesskab tilbud på kurser i det kommende skoleår 2017/18.

Oprettelse af kurser beror på antal ansøgere til samme kursus og på hvor mange andre kurser, der er blevet søgt fra skolen.

En del kurser afholdes på skolen i hjembyen, som bliver besøgt af kursusholderne. På den måde kommer vi ud til skolerne og holder kurset i lærernes vante dagligdag og arbejde. Andre kurser kan foregå regionalt eller centralt, hvor vi samler et større antal kursister, hvis dette er mere praktisk.

For det kommende skoleår udbydes kun et mindre antal kursustitler, idet vi fremover håber i højere grad at kunne lave lokalt tilpassede forløb i dialog med de enkelte skoler og kommuner. I skal derfor bemærke kursusopslaget ”Behovsorienteret kursus”. For dette kursus er der ingen ansøgningsfrist - ansøgningen kan indsendes løbende gennem skoleåret.

Bemærk, at der ikke skal ansøges om et konkret kursus, men at skolens behov/problemstilling skal beskrives, hvorefter Institut for Læring og/eller Uddannelsesstyrelse i dialog med ansøgeren vil søge at finde en model og et indhold, der matcher behovet.

Ansøgninger til et kursus, der er godkendt og anbefalet af skolelederen og af skolens forvaltning, skal være fremsendt senest 15. marts 2018, gennem: https://inerisaavik.miniup.gl/da.

Svar om oprettelse og tildeling af kurser sendes til skolerne senest 15. april 2018.

 

Med venlig hilsen;

Britta Lohmann, institutleder, Institut for Læring   

Simon Lennert, leder, Styrelsen for Uddannelse


Studievejledning

Brug for studievejledning? Kontakt os nemt og hurtigt

Læs mere

Book tid til studievejledning