Søg på Ilisimatusarfik

Karrieremesse 2022

07.11.2022 - 25.11.2022

Tilmeldingsfrist:
21. oktober 2022

Kære virksomheder, organisationer & institutioner i Grønland;

Ilisimatusarfik har fornøjelsen af at invitere jer til Karrieremesse 2022 på Ilisimatusarfik.

Karrieremessen bliver lidt anderledes i år - vi afholder nemlig karrieremessen over en længere periode: nemlig på alle hverdage d. 07. - 25. november 2022, kl. 11.00 - 13.00 eller kl. 12.00 - 14.00 i kantinen på Ilisimatusarfik.

Idéen er, at der hver dag er 2 forskellige virksomheder, organisationer eller institutioner der har en bod i kantinen på Ilisimatusarfik - og at man helt selv kan vælge hvilken hverdag og tidspunkt, der passer bedst. Man kan naturligvis også vælge at have en bod online (Microsoft Teams, Zoom eller lignende), hvis man ikke er i Nuuk - og så sørger vi for det tekniske.

På den facon, så får man lidt mere ro sammen med vores studerende - og vores studerende får også kendskab til mange forskellige virksomheder, organisationer og institutioner over en længere periode.

Formålet med karrieremessen er at skabe kontakt mellem studerende og det grønlandske arbejdsmarked - og på karrieremessen har man som virksomhed, organisation og institution derfor en rigtig god mulighed for at markedsføre sig som arbejdsplads overfor rigtig mange studerende.

Ved tilmelding vælger man blot hvilken hverdag og tidspunkt, der passer bedst. Hvis man gerne vil have en bod online - så blot send en e-mail til per@uni.gl efter tilmelding.Kommunikationskontor

Kom nemt i kontakt med vores kommunikationskontor

Læs mere

Nyheder

Læs de seneste nyheder om stort og småt fra Ilisimatusarfik

Læs mere

Ilisimatusarfik i pressen

Se oversigt vedr. Ilisimatusarfiks omtale i presse og medier

Læs mere