Søg på Ilisimatusarfik

Konference: Synlighed og fællesskaber – om visuelle metoder i styrkelsen af børn-, unge- og familieforskning i Grønland & Arktis

21.11.2019 - 22.11.2019

BUFFI konferencen i år vil have fokus på visualisering – især i fællesskaber i lokalsamfund og dermed også som metode i projekter og i forskning.

Det visuelle defineres bredt som alle former for udtryk og indtryk, der skaber konkrete billeder, forestillingsbilleder, visioner og synliggørelse. Derved kan der både skabes indblik og udsyn gennem billeder, der henvender sig direkte til vores oplevelser, nærvær, fantasi, følelser og drømme.

Visuelle metoder (såsom Art Based Research, Creative Nonfiction Writing, Visuel Antropologi, mfl.) kan give en umiddelbar adgang til at forske sammen med børn, unge og familier her i landet – og dermed give grundlag for at bygge en helhed af visuel og sproglig erkendelse.

Konferencen vil finde sted d. 21. og 22. november 2019, fra kl. 09.00 - 16.00, med efterfølgende reception, bog-lancering, musik og kunst events fra kl. 16.00 - 17.30 begge dage.

 Kommunikationskontor

Kom nemt i kontakt med vores kommunikationskontor

Læs mere

Nyheder

Læs de seneste nyheder om stort og småt fra Ilisimatusarfik

Læs mere

Ilisimatusarfik i pressen

Se oversigt vedr. Ilisimatusarfiks omtale i presse og medier

Læs mere