Søg på Ilisimatusarfik

Offentligt foredrag om bæredygtighed, innovation og entreprenørskab i videregående uddannelser

22.08.2018

Ilisimatusarfik inviterer til et offentlig foredrag med professor Jay Friedlander fra College of the Atlantic omkring bæredygtighed, innovation og entreprenørskab i videregående uddannelser.

Her vil Jay Friedlander bla. fortælle om, hvordan de arbejder med bæredygtighed og kombinationen af teori og praksis i undervisningen.

Jay Friedlander har udviklet en model, The Abundance Cycle, hvor bæredygtighed bliver en integreret del af det strategiske arbejde. Ved at bruge modellen, så sikres det at både økonomiske, miljømæssige og menneskelige forhold overvejes i det strategiske arbejde. Modellen er udviklet på basis af alsidig erhvervserfaring samt solid undervisningserfaring, og den har vist sig at være brugbar og effektiv for både studerende og virksomheder.

College of the Atlantic har lang erfaring i arbejdet med bæredygtighed, innovation og entreprenørskab - og de har gode erfaringer med at kombinere teori og praksis, så studerende erhverver nyttige kompetencer.

Afdelingen for Økonomiske & Erhvervsmæssige Studier på Ilisimatusarfik har i foråret 2018 brugt modellen og lavet et pilotprojekt omkring bæredygtigt entreprenørskab, hvor studerende i faget "Sustainable entrepreneurship" har lavet projekter i samarbejde med erhvervslivet i Maniitsoq. Resultaterne var her så gode, at vi planlægger at fortsætte faget. 

  • Hvor: auditoriet på campus Ilimmarfik
  • Hvornår: d. 22. august kl. 19.00

Alle er velkomne - og der serveres kaffe, the og kage i pausen.Kommunikationskontor

Kom nemt i kontakt med vores kommunikationskontor

Læs mere

Nyheder

Læs de seneste nyheder om stort og småt fra Ilisimatusarfik

Læs mere

Ilisimatusarfik i pressen

Se oversigt vedr. Ilisimatusarfiks omtale i presse og medier

Læs mere